Klizni plakari - od 89€ po m²

Praktična prednost koju imaju klizni plakari je što vam ne smetaju dok su otvorena i ne zaklanjaju unutrašnjost plakara od svetlosti. Time vam je omogućen bolji pristup, više mesta u vašoj spavaćoj sobi ili hodniku a i odlična su za primenu za Walk-in plakar. Razmislite o dimenzijama, stilu i boji koji vam odgovaraju!

Neka se vaš san o plakaru ispuni

Naš Fiona sistem plakara će vam svakako odgovarati jer vi odlučujete o dimenziji, boji i stilu kliznih ili klasičnih-krilnih vrata kao i o mehanizmima koje ćete vi odabrati za organizaciju unutrašnjosti. Započnite sa našom predloženom idejom ili vi sami skicirajte šta želite.

Organizujte plakar po vašoj želji

U jutarnjoj žurbi je mnogo lakše kad znate gde vam šta od garderobe stoji. Naši mehanizmi za unutrašnjost vam upravo to dozvoljavaju. Odaberite garderobu sa polica, kliznih nosača, bešumnih fioka i korpi i liftera.

Vrata koja vam ostavljaju više prostora

Sva naša klizna vrata su idealno pravljena za vaš prostor, dozvoljavajući da maksimalno iskoristite postojeći prostor u vašoj spvaćoj sobi, radnom prostoru ili hodniku. Dostupna u različitim bojama i dezenima, svi modeli naših plakara su sklopljeni od strane majstora sa dugim zanatskim iskustvom.