Klizni plakari - od 89€ po m²

Praktična prednost koju imaju klizni plakari je što vam ne smetaju dok su otvorena i ne zaklanjaju unutrašnjost plakara od svetlosti. Time vam je omogućen bolji pristup, više mesta u vašoj spavaćoj sobi ili hodniku a i odlična su za primenu za Walk-in plakar. Razmislite o dimenzijama, stilu i boji koji vam odgovaraju!

Neka se vaš san o plakaru ispuni

Naš Fiona sistem plakara će vam svakako odgovarati jer vi odlučujete o dimenziji, boji i stilu kliznih ili klasičnih-krilnih vrata kao i o mehanizmima koje ćete vi odabrati za organizaciju unutrašnjosti. Započnite sa našom predloženom idejom ili vi sami skicirajte šta želite.

Organizujte plakar po vašoj želji

U jutarnjoj žurbi je mnogo lakše kad znate gde vam šta od garderobe stoji. Naši mehanizmi za unutrašnjost vam upravo to dozvoljavaju. Odaberite garderobu sa polica, kliznih nosača, bešumnih fioka i korpi i liftera.

Vrata koja vam ostavljaju više prostora

Sva naša klizna vrata su idealno pravljena za vaš prostor, dozvoljavajući da maksimalno iskoristite postojeći prostor u vašoj spvaćoj sobi, radnom prostoru ili hodniku. Dostupna u različitim bojama i dezenima, svi modeli naših plakara su sklopljeni od strane majstora sa dugim zanatskim iskustvom.

Krilni plakari - od 89€ po m²

Sa njihovom praktičnom upotrebom , različitim oblicima i dimenzijama, čak i u malim prostorima možete postići pun upotrebni komfor, sa ogledalima, podešavajućim policama koje će vam dodatno olakšati njihovo skladištenje. Odabirom odgovarajućih povlaka-ručica, krilni plakari će se dodatno obogatiti. Sa drvnim dezenima ili željenom bojom moguće je ulepšati vaš radni ili prostor za odmor.

Vaš plakar, na vaš način

Uz naše plakare i mehanizme, moći ćete da organizujete i dizajnirate enterijer vašeg prostora i prostora za skladištenje vaših stvari i garderobe. Klizna ili klasična vrata, kliznne police ili fioke, na vama je da odlučite! Da bismo zadovoljili vaše želje, u našim plakarima je moguće pored standardne opreme, polica i nosača garderobe, ugraditi i bešumne fioke sa usporivačima ili Push-Open sistemom fioka. U zavisnosti od vaših potreba, vi birate sisteme kačenja i način skladištenja vaše garderobe.