Aluminijumske garnišne - od 1450 dinara po metru

Aluminijumske garnišne su garnišne najsavremenijeg izgleda. Proizvode se u verzijama sa jednom, dve ili tri vođice za zavesu.

Boje materijala: bela, mesing-mat, alu-mat, čelik.
Učvršćenje: plafonsko i zidno.
Bezprekidna duzina do šest metara!

Drvene garnišne - od 900 din po metru

U ponudi imamo drvene garnišne sa jednim i dva kanala. Postavljanje krivina omogućava da zavesa zatvori pogled sa spoljne strane objekta kroz prozor. Mogućnost oblikovanja prema zakrivljenju zida, isturenih prozora. Proizvode se sa i bez maske.

Širina maske: 6cm. Teksture su horizontalne.
Boje maske: bela, plava, siva, svetlo siva, mahagoni, trešnja, bukva, hrast.
Učvršćenje: plafonsko.
Bezprekidna dužina do šest metara!

Pvc garnišne - od 1450 dinara po metru

Pvc garnišne su izrađene od MDF ploče, koja je presvučena PVC-om. U ponudi imamo plastične garnišne sa jednim, dva i tri kanala. Garnišne imaju bešumno kotrljanje klizača, kotrljajuću kopčicu. Takođe, prodaju se sa i bez maske. Maske se proizvode u dve verzije: ivična i klasična. Teksture su horizontalne.

Boje maske: bela, srebrna, zlatna, trešnja, svetli hrast, mahagoni, bukva, orah.
Učvršćenje: plafonsko i zidno.
Bezprekidna dužina do šest metara!

Plastične garnišne - od 200 dinara po dužnom metru

Plastične garnišne se prodaju isključivo u merama 2, 2.5, 3, 3,5, 4,4.5 m/dužnih

Boja: bela
Maska: bela, rebrasta
Osnova: saćasta

Panel sistem - od 1200 dinara po metru

Panel sistem je takođe jedan od najpopularnijihnačina za postavljanje garnišni. "Trake" zavesa se kreću horizontalno. Osnova po kojoj klizi panel zavesa je PVC garnišna.

Kačenje zavese na panel je uz pomoc čičak trake.
Učvršcenje sistema na zid.
Svi ovi sistemi se izrađuju po meri.

Paketo sistem - od 3000 dinara po metru

Paketo sistem, koji se još naziva i "rimski sitem", omogućava da jednostavnim povlačenjem lančeta podižete i spuštate zavesu.

Zavesa je na gornjem delu prikačena za mehanizam "čičak trakom", što omogućava jednostavno skidanje i ponovno stavljanje.

Zidne garnišne - od 1600 dinara po metru 

Sa zidnim garnišnama moguće je prikazati vaš moderan stil opremanja, sve zidne garnišne se prave po ćeljenim merama i boji. Zidni nosači se prave u dužinama koje diktiraju vaši radijatori ili unutrašnje kutije roletni, ukoliko želite duge zavese. Zidne garnišne su izrađene od aluminijuma u beloj, mesing mat, alu mat i boji čelika. Zavesa se kači sa donje strane aluminijumskog profila sa X-klizačima, tako da se zavesa neometano krece celom duzinom garnisne.

Plafonske garnišne - od 250 dinara po metru

Garnišne sa jednim i više kanala su izuzetno univerzalne i mogu se kombinovati sa više sistema. U plafonske garnišne sa više kanala možete postaviti tanku zavesu, draperiju i panel sistem, u nekim slučajevima moguće je postaviti i Rimski sitem u jedan od kanala. U nekim slučajevima, postavljanjem zavese moguće je podeliti sobu ili napraviti vrata plakara.